logo-wamm

Testează GRATUIT 7 zile

WAMM 1

Testează GRATUIT 7 zile

76 Lei/ Lună

Recomandat pentru informări sporadice către abonați

WAMM 2

Testează GRATUIT 7 zile

147 Lei/ Lună

Recomandat pentru comunicări dese cu abonații

WAMM 3

Testează GRATUIT 7 zile

274 Lei/ Lună

Recomandat pentru centre de mesaje și/sau agenții

* pluginul de ShopiFy este accesibil cu plată taxă instalare de 76 lei (plătită o singură dată per cont activ) și un abonament lunar de 15 lei (separat de abonamentul plătit către WAMM);

** pluginul de ShopiFy este accesibil cu abonament lunar de 15 lei (separat de abonamentul plătit către WAMM);

 

Toate abonamentele încep cu o perioadă de TRIAL de 7 zile. Vei avea acces GRATUIT la toate facilitățile de la abonamentul WAMM3 cu următoarele limitări: 1 cont WhatsApp, 400 mesaje, 5 chatboți, 3 liste abonați și  200 abonați/listă, fără plugin-ul de ShopiFy.

 

În perioada de TRIAL vei primi de la noi, în fiecare zi, mesaje e-mail și pe WA în care vei învața primii pași în WA Marketing. Iar dacă le citești cu atenție, vei descoperi și cum să primești o reducere substanțială la primul tău abonament.

Întrebări frecvente

Da. Pe platforma WAMM poți lucra cu orice număr de WhatsApp, fie că este pe cont personal, fie că este cont Business.

Numărul de conturi de WhatsApp (numere de telefon) atașate fiecărui cont de pe platformă depinde de abonamentul ales.

Da, există această posibilitate dacă mesajele trimise sunt din categoria SPAM. Tocmai de aceea, trebuie să verifici cu atenție proveniența fiecărui număr de telefon la care trimiți mesaje.

În afară de abonamentul WAMM lunar, nu mai ai alte costuri (excluzând, bineînțeles, costurile legate de accesul la Internet).

În cazul în care optezi pentru acces la plugiul de ShopiFy, pentru abonamentul WAMM1 vei plăti taxa de instalare (76 lei) și un abonament lunar de 15 lei. Iar pentru WAMM2 vei plăti pentru accesul la Shopify doar abonamentul lunar de 15 lei.

Pe platforma WAMM poți lucra de pe orice browser și de pe orice dispozitiv cu acces la internet, însă nu este recomandat lucrul de pe telefon mobil.