logo-wamm

"WAMM WarmUp"
Magia Fantastică de Evitare a Banării pe WhatsApp

Aplicația “WAMM WarmUp” este un instrument dedicat utilizatorilor WhatsApp, având scopul de a preveni banarea conturilor prin mimarea unei utilizări naturale.

 

Oferă interacțiuni automate cu numerele introduse, trimitere de mesaje diversificate și controlul intervalului de timp dintre acestea, replicând astfel comportamentul uman. 

 

Acest demers are rolul de a evita detecția de către algoritmii anti-spam ai WhatsApp, crescând în același timp autoritatea contului în fața platformei. 

 

WAMM WarmUp” se instalează pe sistemul de operare Windows, oferind o interfață comună pentru gestionarea tuturor numerelor, asemănătoare cu versiunea web a WhatsApp. 

Atenție însă la faptul că WA verifică asocierea număr telefon cu IMEI (device-ul în care este cartela cu numărul de  telefon) și cu locul fizic în care se află device-ul (adică adresa de IP).

Ce înseamnă asta? Că, dacă după “încălzire”, schimbi unul dintre elemente, vei crește riscul de blocare. Așa că, dacă ai schimbat device-ul și/sau locul (adresa de IP) îți sugerez să reiei procesul de warm-up.

Licența, cu un cost unic de 54 de euro (nu necesită alte cheltuieli suplimentare), permite utilizarea aplicației pe un singur calculator, fără restricții privind numărul de telefoane gestionate.

Aplicația o poți descărca de 💥AICI💥

👇Pentru a obține licența apasă pe butonul de mai jos 👇

(se va deschide o fereastra de whatsapp)