logo-wamm

10 Strategii de Prevenire a Banării pe WhatsApp

Algoritmii WhatsApp sunt proiectați pentru a detecta și a bloca comportamente nedorite, pentru a menține platforma sigură și ușor de utilizat pentru toată lumea (vezi AICI despre asta).

 

În acest articol, vom explora o serie de măsuri și reguli care vă ajută să evitați banarea contului dvs. pe WhatsApp.

Măsurile preventive WAMM

💥 Randomize Time

Implementarea de intervale aleatorii la trimiterea mesajelor prin Broadcast, atât după fiecare mesaj, cât și după o suită de mesaje.

 

💥Spintax

Evitarea trimiterii de mesaje identice prin înlocuirea controlată a unor cuvinte din mesajul expediat cu sinonime alese ale acelui cuvânt.

 

💥Variable Checksum

Personalizare mesajelor trimise prin utilizarea de varibile ( ex. numele destinarului).

 

💥Always Typing

Orice mesaj trimis prin WAMM are semnalul de “typing” activ.

 
💥Networking Warm-Up

Orice număr nou sau anterior blocat, are nevoie de pe o perioadă pentru a nu mai fi în atenția WA ca fiind posibil generator de SPAM. Pentru asta îți propunem să folosești aplicația “WAMM Warm-Up” (vezi detalii AICI)

 
💥Broadcasting Warm-Up

Pentru a putea trimite broadcast fără ca WA să te marcheze ca SPAM, trebuie să trimiți mesaje în serii, cu creșterea progresivă a numărului de mesaje (vezi GS WarmUp în contul tău de WAMM)

 
💥Verify Phone

Pentru a nu trimite mesaje la destinari inexistenți (situație interpretată de WA ca posibilă activitate de SPAM), îți propunem să utilizezi aplicația “WAMM VeryPhone” (vezi detalii AICI)

Reguli Generale

❇️Profil Complet

Completați profilul WhatsApp cu o fotografie și un nume, pentru a reduce șansele de a fi marcat ca spam.

 

❇️Evitarea Link-urilor în Primul Mesaj

Evitați trimiterea de link-uri sau media în primul mesaj, în special cele care duc către pagini de autentificare sau înregistrare, sau site-uri cu conținut financiar sau pentru adulți.

 

❇️Evitarea Subiectelor Sensibile

Evitați subiectele care contravin regulilor de utilizare a platformei WhatsApp

Respectarea regulilor și practicilor prezentate poate contribui semnificativ la evitarea banării contului dvs. WhatsApp, permitându-vă să comunicați eficient și în siguranță.


Este crucial să înțelegem și să respectăm politica WhatsApp pentru a ne asigura că rămânem în bunele grații ale platformei, evitând astfel orice interacțiune care ar putea fi interpretată ca spam sau comportament automatizat.

Dacă încă nu ai cont pe wamm.ro, intră AICI și beneficiezi de 7 zile gratuite să testezi platforma și să creezi campanii și mesaje de promovare pentru afacerea ta.

CATEGORII ARTICOLE

ARTICOLE DIN BLOG