logo-wamm

Navigând Prin Complexitatea WhatsApp cu WAMM CheckUp

#image_title

Află despre WarmUp în WA pentru a preveni banarea în campaniile tale de marketing. Descoperă etapele și cum te poate ajuta aplicația noastră în acest proces.

Ritualul De WarmUp: Scutul Tău Anti-Banare în WhatsApp

#image_title

Află despre WarmUp în WA pentru a preveni banarea în campaniile tale de marketing. Descoperă etapele și cum te poate ajuta aplicația noastră în acest proces.

10 Strategii de Prevenire a Banării pe WhatsApp

În acest articol, vom explora o serie de reguli și sugestii care vă pot ajuta să evitați banarea contului dvs. pe WhatsApp, în timp ce respectați politicile platformei.

Ce Cauzează Banarea pe WhatsApp? Examinarea Politicilor de Securitate

Explorează motivele banării numărului tău pe WhatsApp și cum sunt detectate activitățile suspecte. Află mecanismele de detectare și pașii de evitare a banării.

WhatsApp Marketing: Un nou mod de a comunica direct și ușor cu clienții tăi

WhatsApp Marketing: Descoperă o cale nouă și directă de a comunica cu clienții. Un mod ușor de a ține legătura și de a construi relații durabile.

Cum poți face WhatsApp Marketing direct de pe website-ul tău și să aduni noi clienți

Când te hotărăști să-ți construiești o strategie de marketing pe diferite canale sau să ți-o îmbunătățești pe cea existentă, sunt sigur că prima dată îți vin în minte Facebook, Instagram și Tiktok. Ei sunt giganții despre care toată lumea vorbește în zona de marketing. Și este adevărat! În momentul acesta, Facebook are aproximativ 2.96 miliarde de utilizatori.… Continue reading Cum poți face WhatsApp Marketing direct de pe website-ul tău și să aduni noi clienți

Cum îți setezi listele și campaniile pentru mesaje în masă (WhatsApp Marketing)

Dacă deții o afacere și vrei să folosești WhatsApp ca modalitate de a ajunge mai ușor la clienți, este esențial să înțelegi cum să creezi și să gestionezi listele și campaniile pe wamm.ro. O listă este un grup de contacte cărora le poți trimite mesaje automat, fără să te mai obosești tu să le trimiți separat. Este util… Continue reading Cum îți setezi listele și campaniile pentru mesaje în masă (WhatsApp Marketing)

Ce este funcția SPINTAX și cum te ajută să-ți promovezi afacerea folosindu-te de WhatsApp Marketing eficient.

Ai auzit până acum de campanii de comunicare care folosesc funcția SPINTAX? SPINTAX este o funcție care joacă un rol important în campaniile noastre de WhatsApp Marketing. Am descoperit-o când am început să caut modalități de a-mi face campaniile mele mai eficiente și mai personalizate.În acest articol, vreau să împărtășesc cu tine experiența mea și ce știu despre cum poți utiliza funcția SPINTAX în… Continue reading Ce este funcția SPINTAX și cum te ajută să-ți promovezi afacerea folosindu-te de WhatsApp Marketing eficient.

4 Modalități testate prin care te poți folosi de WhatsApp Marketing pentru afacerea ta

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume și poate fi un instrument puternic pentru a-ți promova afacerea. Folosindu-te de WhatsApp Marketing, poți crea o comunicare directă și personalizată cu abonații tăi, oferind informații relevante și utile despre produsele sau serviciile tale. Una dintre cele mai populare metode prin care poți folosi WhatsApp Marketing… Continue reading 4 Modalități testate prin care te poți folosi de WhatsApp Marketing pentru afacerea ta

Modalități prin care poți obține numere de telefon pentru WhatsApp Marketing.

În acest articol vreau să vorbim despre cum poți obține numere de telefon pentru a le folosi în a-ți promova afacerea pe WhatsApp? Dar, prima dată poate te întrebi de ce ai face asta. Cât de avantajoasă este promovarea pe WhatsApp? Nu sunt destule canale unde îmi pot promova afacerea? De ce să intru și pe WhatsApp. Ei bine, sunt… Continue reading Modalități prin care poți obține numere de telefon pentru WhatsApp Marketing.